PancakeSwap Quick rekt guide

BSC wallet
ok now duet dah masuk
then js tekan confirm swap
confirm add liquidity
confirm untuk dapat kan LP token
confirm aprove contract
tekan je stake
confirm staking
ingat every bende kau tekan akan ada cost ,so pk sbelum tekan
ok staking done untuk SWINGBY-BNB
baru je ltak 5 min kau bole nampak cake kat SWINGBY-BNP pool kau btambah 0.002
tekan approve contract
tekan + untuk decide bape banyak kau nak stake
lepas dah decide tekan confirm
ingat every bnde kau tekan ada cost.so pk betul2 sblum tekan
ok now STAKING DONE..now tunggu je ..or if nak amek balik cake tu bole tekan unstake.
lpas 5 minit aku bole nampak cake aku btambah slow2. in this example aku ada 3 pool. SWINGBY-BNP pool,ALBT-BNP pool, and cake pool.

--

--

buyer of blood, seller of dream

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store